SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ingyenes szállítás 12 000 Ft feletti rendelés esetén. 

FOXPOST CSOMAGAUTOMATA


A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termekeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.

Szállítási költség

1099 Ft

Kövesd nyomon csomagod útját!

Nincs más dolgod, csak írd be a csomagszámot. » https://www.foxpost.hu/csomagkovetes

Hol találod?

Országosan már több mint 300 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás.

Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!

FOXPOST csomagautomaták listája » https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso

Bővebb információ: www.foxpost.hu

Automata kiválasztása:

Miután befejezted a nézelődést, a kosár alján található További megjegyzések mezőbe írd be a kiválasztott automata PONTOS nevét és címét!

FOXPOST HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Szállítási költség

1599 Ft

Mennyi idő alatt?

Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagod, 2-3 munkanapon belül kiszállítják az általad megadott címre.

Ki veheti át a csomagot?

Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.

Mikor szállítják ki?

A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldenek a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is.

Mi történik sikertelen kézbesítés esetén?

Sikertelen kézbesítés esetén e-mail útján küldünk értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését. A futár elérhetősége a csomag érkezéséről szóló e-mail értesítésben megtalálható, így szükség esetén a címzett egyeztethet vele a kézbesítés időpontjáról.

A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszakerül a központi raktárunkba, majd visszaküldésre kerül a feladó számára.DPD HÁZHOZSZÁLLÍTÁS (előreutalás esetén)

Szállítási költség

1890Ft

DPD HÁZHOZSZÁLLÍTÁS (utánvéttel)

Szállítási költség

2370 Ft

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:

Amennyiben a rendelés munkanapon 15:00-ig leadásra kerül, továbbá az előre utalásos fizetési mód választása esetén a megrendelés összege megérkezik, a csomagot 2-3 munkanapon belül feladjuk a futárszolgálat részére.

FoxPost csomagautomata választása esetén az átadást követő munkanapon átvehető a csomag.

Foxpost házhozszállítás választásakor a futárnak történő átadást követően 2-3 munkanap a szállítás.